Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Web Max Vakantieman Schiet Gedupeerde Reizigers Met Groot En Klein Vakantieleed Te Hulp

WEB MAX vakantieman schiet gedupeerde reizigers met groot en klein vakantieleed te hulp

WEB Max Vakantieman Sybrand Niessen gaat samen met MAX Ombudsman Jeanine Janssen op zoek

Neem hier een gratis abonnement op onze nieuwsbrief

Elk jaar komen er vele honderdduizenden mensen in Nederland hun vakantie boeken via internet. De één heeft daarbij veel geluk en boekt een fantastische vakantie die helemaal aan de verwachtingen voldoet. De ander heeft echter minder geluk en boekt een vakantie vol ellende en teleurstellingen.

De Consumentenbond weet uit eigen onderzoek dat zeker 250.000 Nederlanders elk jaar in de problemen komen met een geboekte vakantie via internet. Het gaat vaak om zaken als: accommodaties die niet aan de verwachtingen voldoen, boekingen die niet aankomen, vertragingen en annuleringen van vluchten, onduidelijkheid over omboekingen, schade aan bagage en noem maar op.

WEB Max Vakantieman Sybrand Niessen en MAX Ombudsman Jeanine Janssen stellen zich ten doel om zoveel mogelijk van deze gedupeerde vakantiegangers te helpen. Daarvoor zijn zij op zoek naar consumenten die in de afgelopen twee jaar tegen problemen zijn aangelopen bij het boeken van een vakantie via internet.

Heeft u een klacht over een geboekte vakantie via internet? Meld u dan aan!

Ben je zelf ooit gedupeerd geraakt bij het boeken van een vakantie via internet? En heeft u daarover een klacht ingediend? Stuur dan een e-mail met uw naam, adres, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer naar vakantieman@webmax.nl.

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Web Max Vakantieman en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


Comments