Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Kommunen Lanserar Ny Hemsida Foer Seniorer I Kristinehamn

Kommunen lanserar ny hemsida för seniorer i Kristinehamn

Bättre service och ökad tillgänglighet för äldre

Användarvänlig design och tydlig information

Kristinehamns kommun har lanserat en ny hemsida speciellt utformad för seniorer. Hemsidan är utformad för att vara användarvänlig och ge enkel tillgång till viktig information och tjänster för äldre invånare. Den nya hemsidan har en tydlig och lättnavigerad design med större text och kontrasterande färger för att göra den mer tillgänglig för personer med nedsatt syn. Den innehåller också en sökmotor för att snabbt hitta information och länkar till kommunens viktigaste tjänster, såsom vård och omsorg, boende och fritidsaktiviteter.

Nyhetsartiklar, evenemangskalender och seniorråd

Hemsidan innehåller också nyheter och artiklar om aktuella frågor som rör seniorer, en kalender över kommande evenemang och aktiviteter samt information om seniorrådet. Seniorrådet består av seniorer från kommunen som ger råd och stöd till kommunen i frågor som rör äldre.

En del av kommunens digitala satsning

Den nya hemsidan är en del av kommunens pågående satsning på digitalisering. Kommunen har tidigare lanserat en ny hemsida för barn och unga samt en app för att göra det enklare för invånare att rapportera fel och brister.

Citat från ansvarig politiker

"Vi är glada att kunna erbjuda våra äldre invånare en egen hemsida som är anpassad efter deras behov", säger [ansvarig politiker]. "Vi hoppas att den nya hemsidan ska göra det lättare för seniorer att hitta information och tjänster som är viktiga för dem."


Comments